Caravanstalling Almere

In de zomer van 2001 zijn wij gestart met een overdekte caravanstalling waar ruimte is voor ongeveer 280 caravans en vouwwagens. Onze stalling ligt op 15 km afstand van Almere.

Op de routebeschrijving ziet u dat wij erg gemakkelijk te bereiken zijn vanuit Almere.

Caravan- en vouwwagenstalling
De caravans en vouwwagens staan in een afgesloten stalling. Het is er lekker droog en nagenoeg stofvrij. Ook zijn de temperatuurverschillen lang niet zo groot als bijvoorbeeld in een kas: het behoud van uw caravan. De kleinere caravans en vouwwagens gaan met een lift naar de eerste verdieping en de grotere caravans en campers blijven beneden staan. Wij brengen zelf de caravans en vouwwagens naar binnen en naar buiten met behulp van een aangepaste palletwagen. U mag uw caravan vier keer per stallingjaar gratis ophalen en weer retour brengen. In de winterperiode, die loopt van 1 november t/m 28 februari, zijn wij in beginsel gesloten. Voor wintersporters en overwinteraars is er op afspraak wat te regelen.

De caravanstalling is geopend van maandag t/m zaterdag, u kunt halen en brengen van zonsopkomst tot zonsondergang. Op zon- en feestdagen zijn wij gesloten, dit geldt ook voor het retour brengen van caravan.
Voor informatie over onze tarieven en verdere voorwaarden kunt u contact opnemen met ons via telefoonnummer 036 – 522 85 86 of onderstaand formulier invullen.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw bericht

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om. Onze privacyverklaring kunt u hierĀ vinden.