Caravanstalling

Al  ruim 20 jaar hebben wij een stalling op ons bedrijf. In 2018 hebben wij onze tweede stalling gebouwd. Onze  twee overdekte stallingen bieden samen  nu ruimte aan ongeveer 500 caravans, vouwwagens en bootjes.

U kunt bij ons jaarrond uw caravan, vouwwagen en sloep stallen. De stalling is een aparte tak van ons bedrijf aan de Gruttoweg 2 te Zeewolde en ligt op 14  km afstand van Almere, 16 km van Huizen en 25 km van Amersfoort,  vlakbij de op-en afrit van de  A27 (afslag 37) en zijn daardoor zeer makkelijke bereikbaar zowel voor verkeer vanuit Almere alsmede het Gooi.

Caravan- vouwwagen- en bootjesstalling
De caravans, vouwwagens en sloepjes staan in een afgesloten stalling. Het is er lekker droog en nagenoeg stofvrij. Ook zijn de temperatuurverschillen lang niet zo groot als bijvoorbeeld in een kas: het behoud van uw caravan/vouwwagen.

De kleinere caravans, vouwwagens en bootjes gaan met een lift naar de eerste verdieping en de grotere caravans blijven beneden staan. In de nieuwe stalling is er zelfs een tweede verdieping voor de vouwwagens, karretjes en kleinere boten.

Voor alle stallingsobjecten geldt een maximale hoogte van 3,20 meter. Wij brengen zelf de te stallen objecten naar binnen en naar buiten met behulp van een speciale caravantrekker.

U mag uw kampeermiddel vier keer per stallingjaar gratis ophalen en weer retour brengen.  Gasflessen zijn niet toegestaan.

In de winterperiode, die loopt van 1 november t/m 28 februari, zijn wij gesloten. Voor wintersporters en overwinteraars is er op afspraak wat te regelen.

De stalling is geopend van maandag t/m zaterdag van 9 uur  tot 17 uur. Het is wel mogelijk om in de avonduren tot uiterlijk  21 uur uw kampeermiddel op te halen of retour te brengen. In het laatste geval wordt deze dan niet meer binnen neergezet.

Voor het ophalen geldt  wel dat er minimaal drie werkdagen van te voren een ophaaldatum moet zijn doorgeven per email of telefoon. Retour brengen hoeft vooraf niet gemeld te worden.

Op zon- en feestdagen zijn wij gesloten, dit geldt ook voor het retour brengen van uw kampeermiddel.

Voor informatie over onze tarieven en verdere voorwaarden kunt u contact opnemen met ons via telefoonnummer 036 – 522 85 86, ons mailen via stalling@geling.info of onderstaand formulier invullen.