Caravanstalling

Al  20 jaar hebben wij een stalling op ons bedrijf. In 2018 hebben wij onze tweede stalling neergezet. Onze  twee overdekte stallingen bieden samen  nu ruimte aan ongeveer 500 caravans, vouwwagens en campers.

U kunt bij ons jaarrond uw caravan, camper of vouwwagen stallen. De stalling is een aparte tak op ons bedrijf aan de Gruttoweg 2 te Zeewolde en ligt op 14  km afstand van Almere, 16 km van Huizen en 25 km van Amersfoort,  vlakbij de op-en afrit van de  A27 (afslag 37).

 


Caravan- camper- en vouwwagenstalling
De caravans, campers en vouwwagens staan in een afgesloten stalling. Het is er lekker droog en nagenoeg stofvrij. Ook zijn de temperatuurverschillen lang niet zo groot als bijvoorbeeld in een kas: het behoud van uw caravan.

De kleinere caravans en vouwwagens gaan met een lift naar de eerste verdieping en de grotere caravans en de campers blijven beneden staan.

Voor alle stallingsobjecten geldt een maximale hoogte van 3,20 meter. Wij brengen zelf de caravans, campers en vouwwagens naar binnen en naar buiten met behulp van een speciale caravantrekker.

U mag uw kampeermiddel vier keer per stallingjaar gratis ophalen en weer retour brengen.  Gasflessen zijn niet toegestaan.

In de winterperiode, die loopt van 1 november t/m 28 februari, zijn wij gesloten. Voor wintersporters en overwinteraars is er op afspraak wat te regelen.

De stalling is geopend van maandag t/m zaterdag, u kunt halen en brengen van zonsopkomst tot zonsondergang. Voor het ophalen geldt  wel dat er minimaal drie dagen van te voren een ophaaldatum moet zijn doorgeven per email of telefoon. Retour brengen hoeft vooraf niet gemeld te worden.

Op zon- en feestdagen zijn wij gesloten, dit geldt ook voor het retour brengen van uw kampeermiddel.

Voor informatie over onze tarieven en verdere voorwaarden kunt u contact opnemen met ons via telefoonnummer 036 – 522 85 86, ons mailen via caravanstalling@geling.info of onderstaand formulier invullen.