Caravanstalling

Onze overdekte caravanstalling biedt ruimte aan ongeveer 280 caravans, vouwwagens en campers.

U kunt bij ons jaarrond uw caravan, camper of vouwwagen stallen. De caravanstalling is een aparte tak op ons bedrijf aan de Gruttoweg te Zeewolde en ligt op 15  km afstand van Almere en 20 km van Huizen, vlakbij de  A27 afslag 37.

Op de routebeschrijving ziet u dat wij erg gemakkelijk te bereiken zijn vanuit het Gooi en Flevoland:


Caravan- en vouwwagenstalling
De caravans en vouwwagens staan in een afgesloten stalling. Het is er lekker droog en nagenoeg stofvrij. Ook zijn de temperatuurverschillen lang niet zo groot als bijvoorbeeld in een kas: het behoud van uw caravan. De kleinere caravans en vouwwagens gaan met een lift naar de eerste verdieping en de grotere caravans blijven beneden staan.

Voor campers geldt een maximale hoogte van 2,9 meter. Wij brengen zelf de caravans en vouwwagens naar binnen en naar buiten met behulp van een aangepaste palletwagen. U mag uw caravan vier keer per stallingjaar gratis ophalen en weer retour brengen. In de winterperiode, die loopt van 1 november t/m 28 februari, zijn wij in beginsel gesloten. Voor wintersporters en overwinteraars is er op afspraak wat te regelen.

De caravanstalling is geopend van maandag t/m zaterdag, u kunt halen en brengen van zonsopkomst tot zonsondergang.

Op zon- en feestdagen zijn wij gesloten, dit geldt ook voor het retour brengen van caravan.

Voor informatie over onze tarieven en verdere voorwaarden kunt u contact opnemen met ons via telefoonnummer 036 – 522 85 86, ons mailen via caravanstalling@geling.info of onderstaand formulier invullen.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw bericht

Wij bemiddelen ook in de verkoop van uw caravan!