Caravanstalling

Onze overdekte caravanstalling biedt ruimte aan ongeveer 280 caravans, vouwwagens en campers.

In de tweede stalling (momenteel in aanbouw) is straks ruimte voor nog eens 220 plekken. Deze stalling is medio september 2018 gereed!

U kunt bij ons jaarrond uw caravan, camper of vouwwagen stallen. De caravanstalling is een aparte tak op ons bedrijf aan de Gruttoweg 2 te Zeewolde en ligt op 14  km afstand van Almere, 16 km van Huizen en 25 km van Amersfoort,  vlakbij de op-en afrit van de  A27 (afslag 37).

Op de routebeschrijving ziet u dat wij erg gemakkelijk te bereiken zijn vanuit het Gooi en Flevoland:


Caravan- en vouwwagenstalling
De caravans, campers en vouwwagens staan in een afgesloten stalling. Het is er lekker droog en nagenoeg stofvrij. Ook zijn de temperatuurverschillen lang niet zo groot als bijvoorbeeld in een kas: het behoud van uw caravan. De kleinere caravans en vouwwagens gaan met een lift naar de eerste verdieping en de grotere caravans en de campers blijven beneden staan.

Voor campers geldt een maximale hoogte van 3,25 meter. Wij brengen zelf de caravans en vouwwagens naar binnen en naar buiten met behulp van een aangepaste palletwagen. U mag uw kampeermiddel vier keer per stallingjaar gratis ophalen en weer retour brengen. Gasflessen zijn niet toegestaan. In de winterperiode, die loopt van 1 november t/m 28 februari, zijn wij in beginsel gesloten. Voor wintersporters en overwinteraars is er op afspraak wat te regelen.

De caravanstalling is geopend van maandag t/m zaterdag, u kunt halen en brengen van zonsopkomst tot zonsondergang.

Op zon- en feestdagen zijn wij gesloten, dit geldt ook voor het retour brengen van uw kampeermiddel.

Voor informatie over onze tarieven en verdere voorwaarden kunt u contact opnemen met ons via telefoonnummer 036 – 522 85 86, ons mailen via caravanstalling@geling.info of onderstaand formulier invullen.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw bericht

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om. Onze privacyverklaring kunt u hier vinden.

 

Wij bemiddelen ook in de verkoop van uw caravan!